Tillidssejlads fredag d. 16. august

Sejladsen starter kl. 17.00 og slutter senest kl. 20.00


Præmieoverrækkelse og gril bagefter

Regler for sejladsen

Sejladsen går ud på at sejle samme rute to gange med mindst mulig tidsforskel. Her er der plads til alle medlemmer med båd, stor eller lille, hurtig eller langsom.

Sejladsen planlægges og gennemføres ved hjælp af skibskompasset, søkort, kikkert og skibets ur. Alt elektronisk udstyr på båden er slukket/tildækket. Sejladsen sker efter almindelige søvejsregler.

Deltagerne fra den seneste sejlads efterlyste muligheden for at sejle for sejl og ønskede en lidt større sværhedsgrad i sejladsen. Turudvalget har lyttet. Du får brug for søkort 132 eller et udsnit som stilles til rådighed.

Vinder er den båd der gennemfører de to gennemsejlinger med mindste tidsforskel. Hvis samme tid, afgøres placeringen ved simpel lodtrækning. Kun dommernes ur går rigtigt.

Vejret skal være ordentligt. Turudvalget beslutter evt. flytning af sejlads.

Sejladsen kan følges fra klubhuset. Alle medlemmer er velkomne til grill og præmieoverrækkelse bagefter. Mere om det nederst.

  1. Program fredag d. 16. august
Kl. 17.00Alle sejlere møder til skipper/gastemøde i klubhuset. Her meldes startpunkt ud. Sejladsreglerne gennemgås og rækkefølge for start afgøres ved lodtrækning.
Senest kl. 20.00Samling i klubhuset. Mens dommerne tæller og udregner er grill klar grillvarer og klubbens bar er åben med de sædvanlige eventyrlige priser.


kl. ca. 20.30Præmieoverrækkelse til 1. – 2. og 3. præmie.
Stadig hygge og fortællinger om sejladsen og andre af sommerens ture.

Priser

Skipper og båd: 50 kr. Gaster: 25 kr. Medlemmer til grill og hygge 25. kr.

Betales på dagen. For indsatsen er der grill og 1 genstand og hjælp til præmier.

Tilmelding senest onsdag d. 14. august.

Skriv bådens navn, dig og gaster på sedlen i klubhuset eller skriv til tur@dragoerbaadelaug.dk

Sejlerhilsen

Turudvalget